ÇANKIRI / ILGAZ - Ilgaz Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Ilgaz Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Adres
ULUPINAR MAH. KAMİL ERTAN SK. FATIH SULTAN MEHMET ORTAOKULU BLOK NO 3 ILGAZ / ÇANKIRI
Vizyon
Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz,aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan,sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir.Standartları yakalama yolunda demokratik,katılımcı,çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan,eğitim öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren,bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
Misyon
Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak,onların 21.yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamın yaratmak için varız.
Başarılar
08.15- 15.05
Doğal Gaz
Ulaşım
Ilgaz´dan Çankırı´ya Çankırı´dan Ilgaz´a her gün düzenli minübüs seferleri vardır.Ayrıca Ilgaz-Ankara/Ankara-Ilgaz otobüsleri ile Kastamonu-Ankara/Ankara-Kastamonu otobüsleriyle de ulaşım mümkündür.
Öğrenciler özel servisler ile okula gelebilmektedir.
Ulupınar Mahallesi Kamil Ertan Caddesi No:3 Ilgaz/ÇANKIRI
İl merkezine 48 km. Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.
Okulumuz LGS başarısında ilimizdeki en iyi 3 okuldan biridir.
FUTBOL-FUTSAL-VOLEYBOL EGZERSİZLERİ...
TÜBİTAK 4006